Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Kinderfeestjes-winkel.nl

Kinderfeestjes-winkel.nl heeft het grootste assortiment met thema feestversiering voor kinderfeestjes.

Totaal hebben zij een zeer uitgebreid aanbod met ongeveer 50 verschillende thema's, waaronder de populaire kinderfeest thema's, zoals: Frozen, Disney Cars, Peppa Pig, maar ook het piraten en prinsessen thema. Door het gigantische aanbod is Kinderfeest-winkel.nl zeer succesvol. Alle artikelen zijn ruim op voorraad en worden geleverd binnen 24 uur.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kinderfeestjes-winkel.nl. Als je vervolgens bij Kinderfeestjes-winkel.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kinderfeestjes-winkel.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kinderfeestjes-winkel.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Kinderfeestjes-winkel.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kinderfeestjes-winkel.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook