Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Kinguin

Koop video games voor een goede prijs bij Kinguin.

Kinguin missie is om kopers van over de hele wereld de mogelijkheid te bieden om video-games op eerlijke prijs te verkopen.

Kinguin probeert te zorgen voor een maximale tevredenheid van klanten genieten van het voordeel van de optionele Buyer Protection Program met 30 dagen geld terug garantie.
Daarnaast neemt een zeer bekwame Customer Support team verzorgen van elke kwestie via instant LiveChat.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kinguin. Als je vervolgens bij Kinguin een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kinguin voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kinguin hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Kinguin en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kinguin hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook