Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +0 Jiggies

Klaagmraak.nl

Iedereen heeft wel iets te klagen. Klagen lucht op en je kan op Klaagmraak.nl ook nog eens beloond worden met een mooie prijs.

Heb je een klacht over jouw huidige internet, telefonie of televisie provider dan kun je dat op Klaagmraak.nl delen. Vervolgens geef je aan welke provider de boosdoener is en vul je als deelnemer jouw persoonlijke gegevens in om kans te maken op prijzen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Klaagmraak.nl. Als je vervolgens bij Klaagmraak.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +0 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Klaagmraak.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Klaagmraak.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Klaagmraak.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Klaagmraak.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook