Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.300 Jiggies

Klikzeker NL

Via Klikzeker kun je toestellen/apparaten eenvoudig online verzekeren.

Dit is onder andere mogelijk voor smartphones, tablets, laptops en camera’s, fietsen en witgoed. Wanneer je een apparaat verzekert bij Klikzeker is het gedekt tegen legio beschadigingen, bijvoorbeeld: stoot- of breukschade, waterschade, bedieningsfouten en optioneel ook tegen diefstal, inbraak en roof – kortom een uitgebreid pakket tegen een minimale verzekeringspremie.

Een bijkomend voordeel van een Klikzeker-verzekering is dat alles online te regelen is. De verzekering zelf is binnen enkele minuten voor elkaar; daarvoor zijn alleen het serienummer van het apparaat nodig, naam en adresgegevens en de bevestiging dat het te verzekeren apparaat niet ouder is dan 3 maanden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Klikzeker NL. Als je vervolgens bij Klikzeker NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.300 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Klikzeker NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Klikzeker NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Klikzeker NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Klikzeker NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook