Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

KLiNGEL BE

Achteraf betalen, gratis retouneren, meer dan 20.000 artikelen, snelle levering en veilig winkelen. Bij KLiNGEL is het allemaal mogelijk!

KLiNGEL staat vooral bekend om stijlvolle damesmode van goede kwaliteit en voor betaalbare prijzen. Elk seizoen presenteren zij een nieuwe collectie damesmode volgens de laatste trends. Allemaal elegante mode van hoogwaardige materialen en in de mooiste kleuren van het seizoen! Wat het assortiment zo bijzonder maakt, is dat je extra veel keuze hebt aan stijlen, maten en pasvormen. Zo vind je altijd mode die perfect bij je past!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van KLiNGEL BE. Als je vervolgens bij KLiNGEL BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij KLiNGEL BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar KLiNGEL BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van KLiNGEL BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij KLiNGEL BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook