Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

KluizenWinkel.com

KluizenWinkel.com is de online dedicated shop voor Rottner-Tresor Nederland.

KluizenWinkel.com is de online dedicated shop voor Rottner-Tresor Nederland. Rottner-Tresor is een Oostenrijkse onderneming die nog steeds het eigendom is van de oprichters van de firma, de familie Rottner. Opgericht in 1971 en ondertussen uitgegroeid tot een Europese speler van formaat op het gebied van veiligheid.

De onderneming onderscheidt zich niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment, maar ook vanwege de vele innovaties en ontwikkelingen in het assortiment. KluizenWinkel.com biedt dan ook het hele assortiment van Rottner-Tresor aan waaronder: Brand- en braakwerende kluizen, brievenbussen, autokluizen, documentkasten, documentkoffers, geldkisten, kluisdeuren, noodsleutelkasten, sleutelkasten, sleutelkluizen, geldtesters en wapenkluizen.

Maak daarnaast gebruik van de cashback site Jiggy.nl waarmee je veel kan besparen door middel van diverse kortingscodes en natuurlijk het online spaarprogramma.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van KluizenWinkel.com. Als je vervolgens bij KluizenWinkel.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij KluizenWinkel.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar KluizenWinkel.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van KluizenWinkel.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij KluizenWinkel.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook