Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Klusspullen

Klusspullen.nl is opgericht in 2006 en levert alles voor elke klus, aan particuliere en zakelijke klanten.

Ons assortiment omvat ruim 80.000 artikelen aan klusspullen. Van schakelmateriaal tot groepenkasten, van ventilatiemateriaal tot antennemateriaal en van verfproducten tot verlichting. Wij staan voor kwaliteit, advies en service voor een scherpe prijs. Wij onderscheiden ons van de offline bouwmarkt door een veel breder en gespecialiseerder assortiment te bieden, tegen veel scherpere prijzen. De producten die de offline bouwmarkt niet kan leveren, die hebben wij. De producten die fabrikanten of groothandels niet of tegen een hoge prijs aanbieden, die leveren wij snel en voordelig. Bestellingen variëren enorm in orderbedrag, van een paar euro voor een simpele kwast tot een complete verbouwing van duizenden euro's. Schakelmateriaal en aanverwante elektra zijn ons specialisme en voornaamste omzetgroepen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Klusspullen. Als je vervolgens bij Klusspullen een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Klusspullen voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Klusspullen hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Klusspullen en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Klusspullen hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook