Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Kobo NL

Samenwerken met Kobo is een geweldige manier om betrokken te raken bij de spannende wereld van eReading.

Bij Kobo zijn we geïnspireerd door de passie voor lezen. Deze passie is de basis en de drijvende kracht achter onze innovatie en inspiratie. Onze passie voor lezen is wat tot onze wereldwijde aanwezigheid heeft geleid met miljoenen lezers in meer dan 190 landen. Passie is wat ons een opensource-platform heeft doen maken dat de lezer de mogelijkheid geeft om te genieten van inhoud op elk apparaat - Kobo eReader en tablets, smartphones, computers of elk ander apparaat dat onze gratis app ondersteunt. Passie is wat ertoe gebracht heeft één van de grootste eBookcatalogi ter wereld op te bouwen - meer dan 4 miljoen titels en het worden er alleen maar meer. Passie is wat ons heeft doen bewegen een grenzeloze wereld aan te boren en een einde te maken aan geografische grenzen. Met haar hoofdkantoor in Toronto en in het eigendom van het in Tokyo gevestigde Rakuten, is Kobo het eReading bedrijf met een internationaal bereik. Werk samen met Kobo en deel de passie voor lezen boven al het andere.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kobo NL. Als je vervolgens bij Kobo NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kobo NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kobo NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Kobo NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kobo NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook