Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Koopjedeal.nl

Opzoek naar woonartikelen, elektronica, mode of keukenbenodigdheden? Bij koopjedeal vind je de beste deals!

Dagelijks worden de allerleukste producten aangeboden tegen de allerlaagste prijzen met kortingen tot wel 80 of 90%. Elke dag staan er 6 aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Het doel is om alle mensen de mogelijkheid te geven om elke dag gemakkelijk de allerleukste producten en deals te scoren tegen de laagste prijzen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Koopjedeal.nl. Als je vervolgens bij Koopjedeal.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Koopjedeal.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Koopjedeal.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Koopjedeal.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Koopjedeal.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook