Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +40.500 Jiggies

KPN

KPN is een van Nederlands grootste en bekendste aanbieders van mobiel, telefonie, internet, digitenne en interactieve TV.

De drie kernwaarden van KPN zijn: eenvoud, persoonlijk en vertrouwen. Dit maakt KPN tot een van de grootste en bekendste aanbieders van Nederland.

Je ontvangt Jiggies voor mobiele abonnementen:

Abonnement 1 jaar: 33.750 Jiggies
Abonnement 2 jaar: 40.500 Jiggies
Verlenging telefoonabonnement 1 jaar: 13.500 Jiggies
Verlenging telefoonabonnement 2 jaar: 22.500 Jiggies
Sim only 1 jaar: 13.500 Jiggies
Sim only 2 jaar: 31.500 Jiggies
Verlenging Sim only 1 jaar: 13.500 Jiggies
Verleninging Sim only 2 jaar: 22.500 Jiggies

En voor vaste en mobiele telefonie, internet en televisie:

Internet: 18.000 Jiggies
Internet en tv: 27.000 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van KPN. Als je vervolgens bij KPN een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +40.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij KPN voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar KPN hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van KPN en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij KPN hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook