Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +12.150 Jiggies

Kredietspotter.nl

De meest voordelige leningen vind je bij Krediet Spotter.

Ontdek vandaag nog hoeveel je kunt lenen door middel van de Krediet Spotter. Je kunt zowel een persoonlijke lening afsluiten als een doorlopend krediet. Alles tegen de laagste rente en de meeste voordeel.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kredietspotter.nl. Als je vervolgens bij Kredietspotter.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +12.150 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kredietspotter.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kredietspotter.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Kredietspotter.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kredietspotter.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook