Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +20.475 Jiggies

La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe vakantievilla's en mooie appartementen in de Toscane en Umbrie.

La Porta Vacanze is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe vakantievilla's en mooie appartementen in de Toscane en Umbrie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van La Porta Vacanze. Als je vervolgens bij La Porta Vacanze een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +20.475 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij La Porta Vacanze voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar La Porta Vacanze hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van La Porta Vacanze en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij La Porta Vacanze hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook