Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +2.475 Jiggies

Label Discounter

Labeldiscounter.com is specialist in compatible labels die te gebruiken zijn voor Dymo , Brother, Seiko and Zebra printers.

Wat biedt Labeldiscounte

Labeldiscounter.com is specialist in compatible labels die te gebruiken zijn voor Dymo , Brother, Seiko and Zebra printers.Wat biedt Labeldiscounter.com u als Affiliate• Labeldiscounter.com is toonaangevend met 6 websites in verschillende talen;• Labeldiscounter.com is de goedkoopste label specialist;• Vele acties en nieuwe producten.USP’s Labeldiscounter.com• Niet goed, geld terug garantie;• Voor 15:00 besteld, volgende dag in huis;• Verzendkosten vanaf € 50 gratis;• Al meer dan 10.000 tevreden klanten;• Goedkoopste in Nederland;• Sterk in vele landen en talen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Label Discounter. Als je vervolgens bij Label Discounter een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +2.475 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Label Discounter voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Label Discounter hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Label Discounter en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Label Discounter hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook