Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +24.489 Jiggies

Ladbrokes Sports

Ladbrokes biedt een scala aan sportieve evenementen: paardenrennen, voetbal, tennis, F1, Fietsen, hondenraces en meer.

Ladbrokes biedt een scala aan sportieve evenementen: paardenrennen, voetbal, tennis, F1, Fietsen, hondenraces en meer. Ladbrokes biedt haar klanten de mogelijkheid om in te zetten in België, online en via mobiele applicaties.Registreer je vandaag, plaats een weddenschap van €5 of meer op de sport van je keuze en we crediteren je rekening met een gratis weddenschap tot €50.Voorwaarde:Storting vanaf minimum €5!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Ladbrokes Sports. Als je vervolgens bij Ladbrokes Sports een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +24.489 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Ladbrokes Sports voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Ladbrokes Sports hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Ladbrokes Sports en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Ladbrokes Sports hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook