Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

Landgoed Ruwinkel

Midden in de natuur van het geografische hart van Nederland ligt het fraai onderhouden Landgoed Ruwinkel

Midden in de natuur van het geografische hart van Nederland ligt het fraai onderhouden Landgoed Ruwinkel (voormalig Landal Klein Ruwinkel) Met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse vallei. De Grebbelinie (rijksmonument sinds 2011), het nationaal park Utrechtse Heuvelrug en het nationaal park de Veluwe liggen in de directe omgeving.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Landgoed Ruwinkel. Als je vervolgens bij Landgoed Ruwinkel een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Landgoed Ruwinkel voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Landgoed Ruwinkel hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Landgoed Ruwinkel en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Landgoed Ruwinkel hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook