Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

Lease.dekbed-discounter.nl

Dekbed-discounter.nl is een webshop gespecialiseerd in bedartikelen. Denk hierbij vooral aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens etc.

Alle boxsprings worden met de hand speciaal op maat, in Nederland en Duitsland gemaakt. Lease.dekbed-Discounter.nl is overtuigd van de kwaliteit van de boxsprings en geeft daarom 5 jaar garantie. Is er iets mis met het bed of de bank, of lig men simpelweg niet lekker, dan wordt het direct voor de klant opgelost. Gaat men verhuizen? Geen probleem, dan komt Lease.dekbed-Discounter de boxspring gratis uit elkaar halen en in de nieuwe woning in elkaar zetten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lease.dekbed-discounter.nl. Als je vervolgens bij Lease.dekbed-discounter.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lease.dekbed-discounter.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lease.dekbed-discounter.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Lease.dekbed-discounter.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lease.dekbed-discounter.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook