Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.450 Jiggies

Lease-spotter.nl

Lease-Spotter.nl spot de meest voordelige Financial lease voor jou!

Financial lease is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat Lease-Spotter.nl het scherpste voorstel voor u kan doen. In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van Financial lease.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lease-spotter.nl. Als je vervolgens bij Lease-spotter.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.450 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lease-spotter.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lease-spotter.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Lease-spotter.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lease-spotter.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook