Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Ledlampenfabriek.nl

Bent u op zoek naar led verlichting met accessoires? Dan bent u bij de webshop van Ledlampenfabriek.nl aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar led verlichting met accessoires? Dan bent u bij de webshop van Ledlampenfabriek.nl aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim assortiment led lampen van bekende A-merken zoals Philips en Verbatim. Ook alle accessoires zoals dimmers en schakelaars.
Ledlampenfabriek.nl is een uitgebreide webshop op het gebied van led verlichting. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan led lampen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Goedkope led lampen van de beste merken. Het team van Ledlampenfabriek.nl bestaat uit twee led specialisten die u elke dag te woord staan per mail, chat en telefoon. Led lampen worden steeds meer toegepast vanwege de vele voordelen zoals een lager stroomverbruik en een langere levensduur. Omdat de zoektocht naar de juiste led lampen vaak niet gemakkelijk is helpen we u met de informatie op deze website zo goed mogelijk. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze led lampen krijgt u maar liefst 2 jaar garantie op alle producten. Wij adviseren u graag over led verlichting, accessoires, dimmen en de installatie van de producten. Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u vrijblijvend een offerte en een indicatie van de besparing aanvragen om te bekijken hoe snel de investering in led terugverdiend kan worden! We kunnen dit aardig nauwkeurig voor uw inschatten. Wacht niet langer en stap ook over op zuinige led verlichting en ontdek wat u kunt besparen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Ledlampenfabriek.nl. Als je vervolgens bij Ledlampenfabriek.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Ledlampenfabriek.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Ledlampenfabriek.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Ledlampenfabriek.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Ledlampenfabriek.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook