Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

LEDshop Groenovatie

Ledshop Groenovatie is een gecertificeerde webwinkel met als specialisatie hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren.

LED spots, LED (gloei)lampen, LED TL buizen, de mogelijkheden en nog veel meer kun je in hun assortiment terugvinden. Bij hen zul je altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij jouw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. De webwinkel is aangesloten bij de Stichting Webwinkelkeur, een kwaliteitskeurmerk voor webshops.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van LEDshop Groenovatie. Als je vervolgens bij LEDshop Groenovatie een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij LEDshop Groenovatie voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar LEDshop Groenovatie hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van LEDshop Groenovatie en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij LEDshop Groenovatie hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook