Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

LEDsky.be

LEDsky is de meest klantvriendelijke webshop voor LED-verlichting in België.

LEDsky is de meest klantvriendelijke webshop voor LED-verlichting in België. Iedereen is welkom bij LEDsky: consumenten, bedrijven en installateurs. Zij combineren een breed gamma met scherpe prijzen.
In de online winkel kan je LED lampen, LED spots, LED strips en armaturen kopen. Ook alle accessoires voor de lampen en strips zitten in het assortiment. LEDsky biedt naast een huismerk ook gekende merken aan. Zo vind je bij hen lampen van Philips, Samsung, Megaman, Kanlux, Baiyiled en Fatboy. Op elke LED lamp bieden zij standaard 2 jaar garantie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van LEDsky.be. Als je vervolgens bij LEDsky.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij LEDsky.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar LEDsky.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van LEDsky.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij LEDsky.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook