Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Leeff.com

Leeff.com houdt van leven! Leeff.com is de site waar je unieke woonaccessoires, servies, glaswerk en delicatessen kunt kopen.

Leeff.com houdt van leven! Leeff.com is dé site waar je unieke woonaccessoires, servies, glaswerk en delicatessen kunt kopen. Door de focus van Leeff.com op producten voor het goede leven, is Leeff.com in staat het vakantiegevoel bij de klanten nog even vast te houden. Leeff.com is uniek omdat zij Bitossi Home én Virginia Casa exlusief importeert en laat maken. USP's• Exclusief productaanbod;• Snelle leveringen; • Hoe kortingen; • Hoge commissies voor affiliates.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Leeff.com. Als je vervolgens bij Leeff.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Leeff.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Leeff.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Leeff.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Leeff.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook