Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +9 Jiggies

Leen Bakker.be

Leen Bakker verkoopt moderne interieurs die geproduceerd zijn met oog voor mens en milieu en dit alles tegen de laagste prijzen.

Voor de laatste trends en de leukste woonideeën kun je terecht bij Leenbakker.nl. Bij Leen Bakker heb je keuze uit een breed assortiment van topkwaliteit tegen lage prijzen. Gemak, kwaliteit en een betaalbare prijs zijn de kernwaarden van Leen Bakker.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Leen Bakker.be. Als je vervolgens bij Leen Bakker.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +9 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Leen Bakker.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Leen Bakker.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Leen Bakker.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Leen Bakker.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook