Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Lenseo.com

Lenseo.com, vervang uw lenzen met een gerust hart

Lenseo.com, vervang uw lenzen met een gerust hart

Lenseo.com is een Europese leider in de vernieuwing van contactlenzen en onderhoudsproducten. Tot 70% goedkoper dan een traditionele opticien, levering van gemiddeld 3 dagen in België en 100% gratis verzending.

Volgens de laatste cijfers dragen 10% van de Belgen contactlenzen en slechts 5% vernieuwen hun contactlenzen online.

De jaarlijkse kosten van contactlenzen kan oplopen tot € 500. Het is dus mogelijk voor uw bezoekers een paar honderd euro per jaar te besparen via Lenseo.com

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lenseo.com. Als je vervolgens bij Lenseo.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lenseo.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lenseo.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Lenseo.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lenseo.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook