Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Lerenhandgreepjes

Mr Been volgt altijd de laatste trends en wil de klant blijvend verasen met verschillende soorten accessoires, allemaal met de hand gemaakt.

De leren handgreepjes zijn een van de unieke accessoires die handgemaakt worden door Mr Been. Mr been ontwerpt en levert handgemaakte leren plankdragers met een premium kwaliteit tegen de laagste prijzen.

Kleine aanpassingen in een huis, bijvoorbeeld door middel van woonaccessoires kunnen een groot effect hebben op de inrichting. Er is namelijk maar weinig nodig om je huis een moderne en stoere uitstraling te geven. Een unieke en hippe manier om de inrichting van je huis gemakkelijk te veranderen zijn de leren handgreepjes.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lerenhandgreepjes. Als je vervolgens bij Lerenhandgreepjes een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lerenhandgreepjes voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lerenhandgreepjes hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Lerenhandgreepjes en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lerenhandgreepjes hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook