Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Lerenschort

Mr Been volgt altijd de laatste trends en wil de klant blijvend verasen met verschillende soorten accessoires, allemaal met de hand gemaakt.

Mr Been maakt gebruik van luxe leersoorten, gemaakt van Italiaans leer. De afwerking wordt zorgvuldig met de hand gedaan waardoor er veel aandacht is voor de kwaliteit van ieder product.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lerenschort. Als je vervolgens bij Lerenschort een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lerenschort voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lerenschort hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Lerenschort en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lerenschort hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook