Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +225 Jiggies

Lexa.nl

Lexa is al één van de grootste sites op het gebied van online dating in Nederland, met meer dan 1,6 miljoen Nederlandse singles op zoek naar een relatie.

Lexa.nl is in 2002 opgericht en is inmiddels de marktleider binnen de Nederlandse datingbranche. Daarnaast opereert Lexa in 16 Europese landen en is het sinds 2013 al 4 keer uitgeroepen tot beste en meest betrouwbare datingsite van het jaar.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lexa.nl. Als je vervolgens bij Lexa.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +225 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lexa.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lexa.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Lexa.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lexa.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook