Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Liesjeshoutenspeelgoed.nl

Liesjes Houten Speelgoed is een de meest toonaangevende en uitgebreide online houten speelgoedwinkels.

Liesjes Houten Speelgoed bestaat sinds september 2004 en is één van de meest toonaangevende en uitgebreide online houten speelgoedwinkels.

Liesjes Houten Speelgoed staat voor leuk, eerlijk, veilig, en natuurlijk speelgoed. Alles is van topkwaliteit. Het feit dat het speelgoed van Liesjes Houten speelgoed wordt gebruikt in vele kinderdagverblijven en kleuterscholen zegt genoeg! Naast houten speelgoed is er ook een zeer uitgebreid assortiment van andere soorten speelgoed zoals knuffels, meccano, LEGO, en nog veel meer.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Liesjeshoutenspeelgoed.nl. Als je vervolgens bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Liesjeshoutenspeelgoed.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Liesjeshoutenspeelgoed.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook