Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +720 Jiggies

Limango

Dagelijks toegang tot een platform met acties voor vrouwen en jonge families tot wel 70% kortingen.

Shop via Limango met korting. Je vindt er acties van Noppies, Naty, Kipling en nog veel meer merken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Limango. Als je vervolgens bij Limango een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +720 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt alleen Jiggies voor het aanmaken van een account bij Limango. Niet voor verdere aankopen die je bij hen doet.

1. Je ontvangt Jiggies bij Limango voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Limango hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Limango en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Limango hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook