Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

LOI

Een korte cursus of volledige HBO-opleiding. LOI biedt meer dan 900 erkende opleidingen en cursussen.

Bij LOI.nl bepaal je zelf hoe je studeert. Zo kun je kiezen voor thuisstuderen met begeleiding via internet. Je hebt dan alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het je uitkomt. Wil je liever meer interactie en regelmaat, dan kun je bij de LOI nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen. Klassikaal, maar dan slimmer en helemaal van nu. Kwaliteit is onze onderscheidende factor. Kwaliteit die wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van LOI. Als je vervolgens bij LOI een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies voor het aanvragen van een gratis proefles of gratis gids.


1. Je ontvangt Jiggies bij LOI voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar LOI hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van LOI en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij LOI hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook