Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +44 Jiggies

Loi Kidzz NL

LOI Kidzz biedt de leukste kindercursussen! Leer typen, Engels of Spaans, een eigen site maken en veel meer! Maak gratis kennis.

LOI Kidzz maakt onderdeel uit van de Leidse Onderwijsinstellingen (de LOI), de bekendste afstandsopleider van Nederland. Bij LOI Kidzz profiteer je dan ook van de jarenlange ervaring die de LOI heeft op het gebied van afstandsonderwijs en van de kwaliteit die de LOI waarborgt. Cursussen voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Loi Kidzz NL. Als je vervolgens bij Loi Kidzz NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +44 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies voor het aanvragen van een gratis proefles of gratis productgids.


1. Je ontvangt Jiggies bij Loi Kidzz NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Loi Kidzz NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Loi Kidzz NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Loi Kidzz NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook