Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

LookX.nl

LOOkX is een cosmeticamerk met een compleet lifestyle concept.

LOOkX is een cosmeticamerk met een compleet lifestyle concept. Naast een groot assortiment aan innoverende gezichtsverzorging heeft het merk een prachtige make-uplijn. Twee keer per jaar komt er dan ook een trendcollectie uit met high fashion kleuren en innovatieve producten.In 2007 heeft LOOkX uitgebreid met LOOkX lifestyle accessoires, deze collectie bestaat onder andere uit modieuze zonnebrillen en tassen. Net als de skincare en de make-up zijn deze accessoires een must voor vrouwen die individualiteit en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.Elke 4-6 weken heeft LOOkX.nl nieuwe acties, producten en collecties die uitkomen en ook gepromoot worden via social media en de ruim 300 schoonheidssalons en kapsalons die met het merk werken in de salon. LOOkX.nl biedt het volgende:- Populair merk dat in meer dan 300 beautysalons door heel Nederland wordt verkocht;- Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis;- Gratis verzending bij bestellingen boven de € 50,-;- Gratis samples en LOOkX magazine bij iedere bestelling;- Uitgebreide betaalmethoden (iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa, PayPal, V-pay, bank-overschrijving);- Acceptatie van FashionCheque, E-Bon en YourGift.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van LookX.nl. Als je vervolgens bij LookX.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij LookX.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar LookX.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van LookX.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij LookX.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook