Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Loommania.nl

Loommania.nl is officieel verkooppunt van Rainbow Loom. Loommania.nl verkoopt alleen de echte Rainbow Loom artikelen met CE en TUV keurmerk.

Loommania.nl is officieel verkooppunt van Rainbow Loom®. Loommania.nl verkoopt alleen de echte Rainbow Loom® artikelen met CE en TÜV keurmerk. Goed en veilig speelgoed dus!Met een Rainbow Loom kit is het mogelijk om gekke elastieken armbandjes te maken. Rainbow Loom is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ook zeer onderhoudend voor volwassenen. Eigenlijk kan iedereen met een Rainbow Loom kit uren lang creatief bezig zijn. Loommania.nl heeft het complete Rainbow Loom® assortiment. Daarnaast biedt Loommania.nl aanvullende artikelen waaronder: ruim aanbod kralen, organisers en aanhangers. USP's• Loommania.nl levert binnen 1 dag• gratis verzending vanaf € 50,-• complete en officiële Rainbow Loom assortiment als een van de weinigen• betalen met iDeal, Mistercash en Sofortbanking• leveren aan Nederland, België en Duitsland• brede doelgroep door alle lagen van de bevolking• veel herhalingsaankopen dus terugkerende bezoekers• zeer hoge conversie

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Loommania.nl. Als je vervolgens bij Loommania.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Loommania.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Loommania.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Loommania.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Loommania.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook