Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +63 Jiggies

Loop Earplugs

Loop is een nieuwe high-fidelity oordopje dat er fantastisch uitziet en je gehoor beschermt.

Loop herdefinieert hoe een oordop moet presteren - en eruit zien!

Loop is een nieuwe high-fidelity oordopje dat er fantastisch uitziet en je gehoor beschermt. Het combineert een akoestisch kanaal en 20 decibelfilter voor helder geluid. 1,1 miljard mensen riskeren gehoorschade. Ons doel is ervoor te zorgen dat u niet een van hen bent.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Loop Earplugs. Als je vervolgens bij Loop Earplugs een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +63 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Loop Earplugs voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Loop Earplugs hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Loop Earplugs en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Loop Earplugs hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook