Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +12.825 Jiggies

Lotto

Lotto staat bekend als het kansspel waar veel geld mee te winnen is. En dat klopt.

Lotto spelen is heel eenvoudig. Je kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Voor maar € 2,- speel je mee en maak je kans op de Jackpot van minimaal 7,5 miljoen of één van de vele andere prijzen.

1 – 2 Loten +180 Jiggies
3 – 5 Loten +630 Jiggies
6 – 8 Loten +1.080 Jiggies
9 – 12 Loten +1.980 Jiggies
Abonnement +12.825 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lotto. Als je vervolgens bij Lotto een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +12.825 Jiggies

Cashback voorwaarden

Helaas ontvang je geen Jiggies als de aankoop in het buitenland is gedaan. Alleen aankopen gedaan in Nederland worden goedgekeurd.

1. Je ontvangt Jiggies bij Lotto voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lotto hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Lotto en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lotto hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook