Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Loungeset.nl

Wat is er lekkerder dan heerlijk te loungen in de tuin en van de zomer te genieten? Loungeset.nl speelt hierop in met een zeer groot assortiment loungesets

Wat is er lekkerder dan heerlijk te loungen in de tuin en van de zomer te genieten? Loungeset.nl speelt hierop in door een zeer groot assortiment loungesets tegen scherpe prijzen aan te bieden. Loungesets zijn de afgelopen jaren een echte trend geworden en ze zijn er in allerlei soorten en prijsklassen. Loungeset.nl levert alle bekende merken en daarnaast een uitgebreid assortiment aan andere tuinmeubelen.Naast de webshop is er een showroom, wat de conversie op de webshops verhoogt en waardoor klanten na aankoop een fysiek aanspreekpunt hebben.Enkele redenen om voor Loungeset.nl te kiezen:• Grootste assortiment in Loungesets en tuinmeubelen;• Hoge gemiddelde orderwaarde;• Laagste prijsgarantie op loungesets;• Gratis verzending vanaf €50,-;• Alle bekende merken in verschillende prijsklassen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Loungeset.nl. Als je vervolgens bij Loungeset.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Loungeset.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Loungeset.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Loungeset.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Loungeset.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook