Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Lovire.nl

Lovire.nl biedt een assortiment van trendy uitgaanskleding en shapewear in diverse stijlen voor iedere vrouw.

Lovire.nl biedt een assortiment van trendy uitgaanskleding en shapewear in diverse stijlen voor iedere vrouw. De uitgebreide shapewear collectie biedt u artikelen waarbij u uw figuur kunt corrigeren en de waistshapers zorgen ervoor dat u snel afvalt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lovire.nl. Als je vervolgens bij Lovire.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lovire.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lovire.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Lovire.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lovire.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook