Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +113 Jiggies

Lucky Day

"Make today your lucky day" door mee te spelen met de Lucky Day loterij. Er zijn iedere dag gemiddeld 8.600 lucky winnaars.

Lucky Day is een dagelijkse spel waar je grote en kleine geldprijzen kunt winnen. Het leuke en spannende aan Lucky Day is dat je zelf je inleg bepaalt en met hoeveel getallen je meespeelt. Het aantal gekozen getallen bepaalt de hoogte van de prijs die je kunt winnen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Lucky Day. Als je vervolgens bij Lucky Day een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +113 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Lucky Day voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Lucky Day hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Lucky Day en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Lucky Day hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook