Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +54 Jiggies

Luxury-Outlet

Luxury Outlet is een online e-commerce platform waar de meest luxe merken samenkomen tegen betaalbare prijzen. Wij verkopen producten in de categorieën: dames

Luxury Outlet is een online e-commerce platform waar de meest luxe merken samenkomen tegen betaalbare prijzen. Wij verkopen producten in de categorieën: dames, heren, kinderen, huis & decoratie, elektronica, sport & vrije tijd. We beschikken over meer dan 1500 merken en doen ons best dit aantal te laten groeien. Met meer dan 30 private sales zorgen wij ervoor dat onze klanten de meest exclusieve producten tegen een enorme korting aan kunnen kopen.

USP’s:
- Luxury Outlet heeft de Be-Commerce Award voor Beste Lingerie 2018 gewonnen en is als 1 van de de top 10 beste webshops van België bestempeld
- We zijn volledig achter onze klant en zetten ons in om hem/haar de beste prijs te brengen.
- Wij bieden gratis verzending en retouren aan op alle orders boven €150,-.
- Bij Luxury Outlet koop je nu en betaal je later met AfterPay.
- Aantrekkelijke vergoedingen

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Luxury-Outlet. Als je vervolgens bij Luxury-Outlet een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +54 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Luxury-Outlet voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Luxury-Outlet hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Luxury-Outlet en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Luxury-Outlet hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook