Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

M2TRADING

M2 Trading behoort tot een van de grootste aanbieders van scooter onderdelen in Nederland, België en Duitsland.

M2 Trading is een van de grootste groothandels en importeurs is scooter onderdelen en scooter accessoires in Nederland, Duitsland en België.
M2 Trading is de specialist op gebied van het leveren en adviseren van scooter onderdelen en accessoires.

M2 Trading beschik over een groot assortiment bestaande uit veel verschillende merfken, modellen en type.

De snelle levering, uitstekende service en advies, retourbeleid en de scherpe prijzen van M2 Trading hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf niet meer weg te denken is bij de scooterliefhebber.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van M2TRADING. Als je vervolgens bij M2TRADING een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij M2TRADING voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar M2TRADING hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van M2TRADING en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij M2TRADING hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook