Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +3.150 Jiggies

Margriet Kortingscampagne

Speciaal voor kerst: 8 nummers Margriet van € 32,80 voor slechts € 19,95. Deze campagne loopt tot en met: 31 januari 2019 Met een abonnement op Mar

Speciaal voor kerst: 8 nummers Margriet van € 32,80 voor slechts € 19,95.

Deze campagne loopt tot en met: 31 januari 2019

Met een abonnement op Margriet leest jouw bezoeker elke week het leukste vrouwentijdschrift van Nederland vol met advies, inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. In het tijdschrift Margriet vindt men informatie over gezondheid, heerlijke recepten, herkenbare verhalen en interviews, columns van o.a. Anita Witzier en Annette Heffels, de nieuwste modetrends en een hoop wooninspiratie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Margriet Kortingscampagne. Als je vervolgens bij Margriet Kortingscampagne een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +3.150 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Margriet Kortingscampagne voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Margriet Kortingscampagne hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Margriet Kortingscampagne en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Margriet Kortingscampagne hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook