Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.450 Jiggies

Marley Spoon (NL)

Marley Spoon vindt het koken opnieuw uit.

Supermarkten bieden geen oplossing voor regelmatig koken en ingrediënten zijn nooit in de juiste hoeveelheden te koop. De gevolgen hiervan? Altijd worden dezelfde gerechten bereid, en onnodig veel levensmiddelen verdwijnen in de prullenbak. In Nederland komt dit neer op 135 kg aan voedselverspilling per jaar, per persoon! Marley Spoon biedt de mogelijkheid om elke week uit 14 nieuwe, lekkere recepten te kiezen en levert de ingrediënten in precies de juiste hoeveelheid, direct bij je thuis. Alle ingrediënten zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde boeren en producenten, zo veel mogelijk lokaal.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Marley Spoon (NL). Als je vervolgens bij Marley Spoon (NL) een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.450 Jiggies

Marley Spoon (NL) kortingscodes:

Gebruik onderstaande Marley Spoon (NL) kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

€ 10,- korting op de eerste 4 pakketten + cashback

Geldig t/m 27-12-2019

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Marley Spoon (NL) voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Marley Spoon (NL) hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Marley Spoon (NL) en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Marley Spoon (NL) hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook