Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.450 Jiggies

Marley Spoon (BE)

Marley Spoon is een abonnementsdienst die verse ingrediënten aan huis levert voor het bereiden van gezonde maaltijden. Marley Spoon gebruikers kunnen zo nieuw

Marley Spoon is een abonnementsdienst die verse ingrediënten aan huis levert voor het bereiden van gezonde maaltijden. Marley Spoon gebruikers kunnen zo nieuwe, heerlijke en zelfbereide recepten klaarmaken op elke dag van de week.

Waarom gebruik maken van Marley Spoon?
- Ingrediënten: Marley Spoon gebruikt en levert alleen verse ingrediënten onmiddellijk aan huis
- Flexibiliteit: gebruikers kiezen volledig zelf wanneer de ingrediënten en recepten aan huis worden geleverd, tot 8 weken op voorhand.
- Variatie: een grote keuze aan recepten, elke week opnieuw.
- Prijs: bij het regelmatig bestellen is Marley Spoon goedkoper dan het kopen van dezelfde ingrediënten in de lokale supermarkt.

Waarom de Marley Spoon campagne promoten?
- Aantrekkelijke vergoeding én bonus
- Nationaal mediabereik: consumenten zijn benieuwd en komen met het merk in aanraking op andere momenten
- Regelmatig geüpdatet promotiemateriaal

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Marley Spoon (BE). Als je vervolgens bij Marley Spoon (BE) een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.450 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Marley Spoon (BE) voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Marley Spoon (BE) hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Marley Spoon (BE) en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Marley Spoon (BE) hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook