Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Maxtuinmeubel.nl

Heerlijk genieten in uw eigen tuin van het mooie weer? Dat kan met de tuinmeubelen van Maxtuinmeubel.nl. Maxtuinmeubel.nl biedt een zeer groot assortiment aan.

Heerlijk genieten in uw eigen tuin van het mooie weer? Dat kan met de tuinmeubelen van Maxtuinmeubel.nl. Maxtuinmeubel.nl biedt een zeer groot assortiment tuinmeubelen aan tegen scherpe prijzen, waarbij het overgrote deel zelfs met laagste prijsgarantie wordt aangeboden. Maxtuinmeubel.nl levert alle bekende merken en beschikt daarnaast over een uitgebreid assortiment aan andere tuinmeubelen. Maxtuinmeubel.nl is onderdeel van Maxshopping.nl. Alle shops van Maxshopping converteren goed tot uitstekend. Maxtuinmeubel.nl biedt dan ook commissies aan oplopend tot 10%. De gemiddelde orderwaarde bedraagt ruim € 400,00. Naast de webshop is er een showroom, wat de conversie op de webshop verhoogt en waardoor klanten na aankoop een fysiek aanspreekpunt hebben.USP's• Grootste assortiment;• Hoge gemiddelde orderwaarde;• Laagste prijsgarantie;• Eigen showroom;• Eigen voorraad.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Maxtuinmeubel.nl. Als je vervolgens bij Maxtuinmeubel.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Maxtuinmeubel.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Maxtuinmeubel.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Maxtuinmeubel.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Maxtuinmeubel.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook