Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

Max4home.nl

Max4home.nl heeft naast een "Look & Feel" showroom een webwinkel met producten voor in en om 't huis. Het basis assortiment van tegels, sanitair en "doe he

Max4home.nl heeft naast een "Look & Feel" showroom een webwinkel met producten voor in en om 't huis. Het basis assortiment van tegels, sanitair en "doe het zelf" producten wordt aangevuld met seizoensgebonden producten en koopjes.Deze koopjes kunnen variëren van eenmalige partijen tot aan sampels van producten voor het aankomend jaar. Naast de afhaal locatie in Duiven beschikt Max4home.nl over een groot magazijn van 50.000 m2 waar de voorraad is opgeslagen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Max4home.nl. Als je vervolgens bij Max4home.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Max4home.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Max4home.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Max4home.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Max4home.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook