Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

MaxiAxi.com

MaxiAxi is de meest complete winkel voor al je Sound & Light producten. Speakers, DJ Gear, versterkers, lichteffecten, home hifi, car audio en nog veel meer

MaxiAxi is de meest complete winkel voor al je Sound & Light producten. Speakers, DJ Gear, versterkers, lichteffecten, home hifi, car audio en nog veel meer is voor de allerlaagste prijs verkrijgbaar. Wanneer een artikel ergens anders goedkoper is, maken ze graag een passende aanbieding. Klanten krijgen advies bij het maken van een keuze en wanneer ze vragen hebben kunnen ze altijd contact opnemen met onze klantenservice. Niet alleen voor technische vragen maar ook voor hulp bij het samenstellen van complete installaties. Onze experts helpen met alle plezier. Uiteraard kan men ook achteraf rekenen op de kennis van onze experts en onze perfecte service.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van MaxiAxi.com. Als je vervolgens bij MaxiAxi.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij MaxiAxi.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar MaxiAxi.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van MaxiAxi.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij MaxiAxi.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook