Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +21 Jiggies

Maxsanitair.nl

Niets is heerlijker dan na een lange dag onder de douche stappen, of het bad vol laten lopen.

Niets is heerlijker dan na een lange dag onder de douche stappen, of het bad vol laten lopen. Bij Maxsanitair.nl bent u aan het juiste adres voor mooie en praktische badkamermeubels voor een betaalbare prijs. De badkamermeubels in het assortiment van Maxsanitair.nl zijn ontworpen door het bekende merk Tiger. Maxsanitair.nl is onderdeel van Maxshopping.nl. Alle shops van Maxshopping converteren uitstekend. Maxsanitair.nl biedt dan ook commissies aan oplopend tot 10%. USP's• Groot assortiment;• Hoge gemiddelde orderwaarde;• Laagste prijsgarantie;• Eigen voorraad.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Maxsanitair.nl. Als je vervolgens bij Maxsanitair.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +21 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Maxsanitair.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Maxsanitair.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Maxsanitair.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Maxsanitair.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook