Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Medion

Bij Medion is een grote leverancier voor alle soorten elektronica. Van computers tot huishoudelijke apparatuur is allemaal te vinden op de website. Bekijk het!

Met al meer dan 20 jaar biedt Medion consumenten functionele en hoogwaardige elektronica aan, met aantrekkelijke designs en een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Met een uitgebreid productaanbod biedt Medionshop.nl voor iedere bezoeker hij/zij zoekt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Medion. Als je vervolgens bij Medion een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Medion voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Medion hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Medion en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Medion hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook