Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +34 Jiggies

Megagadgets.nl

Megagadgets is gespecialiseerd in de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende producten.

Gadgets zijn nieuwe en originele producten. Hebbedingetjes die je heel graag wil hebben, gewoon omdat ze tof zijn!

In onze gadgetshop megagadgets vind je de leukste en origineelste cadeaus en gadgets. Met de gadgets en cadeaus van megagadgets ben je ervan verzekerd dat de ontvanger versteld zal staan. Voor elke gelegenheid vind je hier de leukste cadeaus of het nou is voor een verjaardag, afscheidsfeestje of vrijgezellenfeest of gewoon zomaar. Deze gadgets zijn niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook om zelf te hebben. Hiermee steel je gegarandeerd de show en laat je een grote indruk achter.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Megagadgets.nl. Als je vervolgens bij Megagadgets.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +34 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Megagadgets.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Megagadgets.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Megagadgets.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Megagadgets.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook