Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +34 Jiggies

Megagadgets.be

Megagadgets is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende producten.

Megagadgets is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende producten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar producten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven.De online winkel maakt deze producten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de producten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, een geweldige vooruitgang.De winkel is ingedeeld in 17 duidelijke categoriën, zoals: naughty stuff, life style, golf accessoires, drinking games en r/c. Elke week worden er nieuwe producten toegevoegd, waardoor de terugkerende bezoeker altijd weer iets nieuws te zien krijgt.Aan het bestellen van de producten of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn ook vaak leuke wedstrijden verbonden, waarmee de leukste producten of zelfs kaartjes voor concerten gewonnen kunnen worden.Voor de webmaster is Megagadgets een ideale mogelijkheid om een leuke, lucratieve content aan te bieden. De toegankelijkheid van de site en producten is hoog. Met meer dan 300 producten op de site,variërend in prijs van 3 tot 3000 euro, heeft de online shopper genoeg producten om een keuze uit te maken. Gemiddeld gaat zo'n 10 tot 15 procent van de bezoekers over tot een bestelling. Per bestelling hebben we een aanzienlijk percentage gereserveerd voor de partner, waardoor de verdiensten al snel aardig op kunnen lopen.Er is zowel statisch als dynamisch advertentiemateriaal beschikbaar om deze campagne optimaal in elke website te kunnen integreren.Voordelen van de MegaGadgets.be campagne• Flexibele, exclusieve campagnes passend bij uw bedrijf• Hogere commissies dan de concurrent in de gadget en cadeau categorie• Voor 20:00 uur besteld is morgen in huis!• Elke dag een nieuwe dagaanbieding• Ruim aanbod van 600 gadgets en cadeaus• Thuiswinkelwaarborg certificaat

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Megagadgets.be. Als je vervolgens bij Megagadgets.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +34 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Megagadgets.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Megagadgets.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Megagadgets.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Megagadgets.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook