Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +90 Jiggies

Megekko

Shop met korting bij Megekko. Megekko is dé site voor echte mannen. Van computerhardware tot gereedschap. Van elektronica tot barbecues.

Megekko is er voor de echte man die graag zelf problemen oplost. Dat zie je aan de uitingen en het assortiment. De webshop draait om efficiëntie en transparantie. Megekko levert orders die voor 22.30 uur nog de volgende werkdag uit. Shop via Jiggy bij Megekko en profiteer zo van korting op je aankopen!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Megekko. Als je vervolgens bij Megekko een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +90 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Megekko voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Megekko hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Megekko en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Megekko hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook